Vegetarische risotto met romige groenten

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de olie in een pan met dikke bodem. Voeg de rijst toe en bak deze op hoog vuur tot de korrels glanzen. Draai het vuur laag en schenk er een flinke scheut bouillon bij. Laat de risottorijst dit al roerend opnemen. Blijf om de paar minuten bouillon toevoegen tot de rijst beetgaar is. Dit duurt ca. 20 min.
  • 2 Kook de sperzieboontjes in 5 min. Snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan, bak hierin de knoflook 1 min., schep de champignonroerbakmix erbij en roerbak 3 min. Schep de gegrilde stukjes erbij en roerbak weer 3 min. Giet de sperzieboontjes af en schep ze door het groentemengsel.
  • 3 Schep de kookroom, 2/3 van de kaas en het roerbakmengsel door de risotto. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de risotto in diepe borden, serveer de rest van de kaas erbij.

Vegetarische risotto met romige groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept