Toscaanse worstjes met couscous

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous met olie en boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Meng de kruidenmix en peper en zout naar smaak erdoor. Laat de couscous met de deksel op de pan staan tot gebruik.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worstjes in 3-4 min. rondom bruin. Voeg de ui en de roerbakmix toe en bak 5 min., schep af en toe om. Voeg de pastasaus toe en stoof de worstjes met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.
  • 3 Verdeel de couscous over borden en schep er de Toscaanse worstjes met de groentesaus bij.

Toscaanse worstjes met couscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept