Romige spinazietaart

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het deeg en de spinazie ontdooien. Verwarm de oven voor op 190 °C. Vet de springvorm in met de helft van de boter. Bekleed de vorm met het deeg. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de boter in een koekenpan, voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. Laat even afkoelen.
  • 2 Klop de eieren los in een grote kom. Meng de slagroom, spinazie, ricotta en het ui-knoflookmengsel erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de vulling in de springvorm en bak de taart in het midden van de hete oven ca. 35 min.

Romige spinazietaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept