Hartige chorizotaart

12
1uur-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C. Vorm invetten. Chorizo heel fijn hakken. Paprika's droogdeppen met keukenpapier en in repen snijden. Kruiden fijnhakken. Hazelnoten grof hakken en geitenkaas verkruimelen. In kom achtereenvolgens bakmeel, kaas en olijfolie doen. Eieren erboven breken. Met handmixer alles in ca. 5 tot 8 minuten tot luchtig en glad beslag kloppen. Provençaalse kruiden en helft van chorizo erdoor spatelen. Beslag overdoen in vorm en bovenkant gladstrijken. Repen paprika en rest van chorizo erover verdelen. Hazelnoten en geitenkaas erover strooien. In midden van oven taart in ca. 40 minuten goudbruin en gaar bakken. Vorm verwijderen en taart laten afkoelen tot lauwwarm.

Hartige chorizotaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige Chorizotaart
30-60 min -
Bekijk recept
Hartige Chorizotaart
20-30 min -
Bekijk recept
Hartige Chorizotaart
30-60 min -
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept