Spaghetti met mossel-tomatensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In ruim water met zout spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In hapjespan olie verhitten en ui in 5 min. zachtjes glazig bakken. Knoflook 1 min. meefruiten. Tomatenblokjes toevoegen en saus 10 min. laten inkoken. Kropsla schoonmaken, wassen en drogen (in slacentrifuge). In kom sla omscheppen met dressing. Tomatensaus pittig op smaak brengen met zout en peper. Mosselen erdoor roeren en even meewarmen, maar saus mag niet meer koken. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen. Mossel-tomatensaus erover verdelen. Sla apart erbij geven.

Spaghetti met mossel-tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept