1 Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Druk al het vocht eruit en snijd de spinazie fijn. Meng het gehakt met de ontdooide spinazie en Italiaanse kruiden en pers de knoflook erboven. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel het beschuit. Voeg het ei en de beschuitkruimels toe aan het gehakt en kneed alles goed door. Vorm met natte handen ca. 20 gehaktballetjes.Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 min. rondom bruin.
2 Schenk de tomatensaus erbij en roer de Italiaanse kruiden erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat dit 10 min. zachtjes sudderen. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de tomatensaus te dik is geworden, schep er dan wat kookvocht van de pasta bij. Giet de pasta af en verdeel de spaghetti over 4 diepe borden. Schep de gehaktballetjes met saus erover.
Volkorenspaghetti met spinazie-gehaktballetjes is een recept van Albert Heijn