Exotische rijstschotel met gembersiroop

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de perzik overlangs doormidden rond de pit, draai de twee helften los van elkaar en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de Quornstukjes 3 min. Schep de ui en paprika erdoor en bak nog 3 min. Voeg de perzik, ananas en siroop toe. Laat in ca. 3 min. nog even goed warm worden. Serveer met de rijst.

Exotische rijstschotel met gembersiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept