Pangasiusfilet met groenten in zoetzure saus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de olie in de wok en roerbak de groenten 4-5 min. Voeg de saus en 100 ml water toe en verwarm op matig vuur. Draai het vuur laag en leg de visfilets in de saus. Stoof de vis en de groenten met de deksel op de wok in 8-10 minuten zachtjes gaar.
  • 3 Schep de rijst in 4 diepe borden. Verdeel de vis met de groenten en saus erover en bestrooi met de bosui. Lekker met een frisse komkommersalade met geroosterde sesamzaadjes.

Pangasiusfilet met groenten in zoetzure saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept