Courgetteflensje

4
25 min
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uiteinden afsnijden en met behulp van kaasschaaf courgette in lange, dunne plakken schaven. In kom eieren met melk loskloppen. Bloem erboven zeven en tot glad beslag roeren. Kaas erdoor mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. In koekenpan met antiaanbaklaag kwart van olijfolie verhitten en met soeplepel kwart van beslag in pan scheppen. Pan draaien, zodat hele bodem dun met beslag wordt bedekt. Enkele plakken courgette erop leggen en flensje op matig vuur 1-2 min. bakken. Flensje voorzichtig keren en andere kant 1-2 min. bakken. Flensje op bord laten glijden en onder aluminiumfolie warmhouden. Op dezelfde wijze nog 3 flensjes bakken. Flensjes op vier borden leggen en citroenpeper erboven malen. Met basilicumolie besprenkelen. Lekker met wortelsalade.

Courgetteflensje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker