Stapel op flensjes

4
45 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bloem met het zout in een beslagkom. Voeg de eieren toe. Voeg, al roerend, beetje bij beetje de melk toe en mix tot er een dik beslag ontstaat zonder klontjes. Voeg ⅓ van de boter toe.
  • 2 Verhit wat boter in een kleine koekenpan en schep met een grote lepel wat beslag in de pan. Draai de pan een beetje rond, zodat er een mooi flensje ontstaat. Bak het flensje op niet te hoog vuur tot de bovenkant bijna droog is en de onderkant lichtbruin. Keer het flensje voorzichtig om met een pannenkoekmes en bak ook de andere kant lichtbruin.
  • 3 Laat het flensje uit de pan op een bord glijden. Houd het flensje warm onder aluminiumfolie en zet het bord op een pan met een laagje kokend water. Bak op dezelfde manier de andere flensjes en stapel ze op elkaar.

Stapel op flensjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Spanakopita cups
45 min + 20 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept