Salade met Groninger-mosterddressing en toast van Groningerkoek

4
25 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ovengrill voorverwarmen. Van Groningerkoek 12 plakken van 1/2 cm dikte snijden. Plakjes koek op bakplaat leggen en 10 cm onder grill schuiven. Koek in 1-3 min. goudbruin grillen, halverwege omdraaien (opletten dat plakjes niet verbranden). Op rooster laten afkoelen.
  • 2 Rookworst volgens gebruiksaanwijzing op verpakking verwarmen. Blaadjes van witlof loshalen en in 2-3 stukken snijden. In schaal olie met azijn en mosterd tot dressing kloppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Waterkers, witlof en appel luchtig door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Worst in plakjes snijden en op salade leggen. Kruidkoektoast ernaast leggen.

Salade met Groninger-mosterddressing en toast van Groningerkoek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept