Zeevruchtencocktail

4
30 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ovengrill voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in korte reepjes snijden. Boven ovenschaal knoflook uitpersen en mengen met 2 el olie. Paprikareepjes erdoor scheppen en over bodem van ovenschaal uitspreiden. Schaal onder grill schuiven en paprika in 4-6 min. gaar roosteren. Paprika in vrijgekomen vocht laten afkoelen. Intussen zeevruchtencocktail in vergiet enkele minuten in warm water dompelen en goed laten uitlekken. Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen. Bieslook, peterselieblad en rucola fijnsnijden. In afsluitbare schaal dressing kloppen van 2-3 el citroensap, citroenrasp, rest van olie, zout en peper naar smaak. Bieslook, peterselie, rucola, zeevruchten en paprikareepjes met vrijgekomen vocht door dressing scheppen. Salade minstens 1 uur laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen. Salade tot gebruik gekoeld bewaren.

Zeevruchtencocktail is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met romige zeevruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle marinara
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
20-minuten paella met vis
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met romige zeevruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle marinara
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
20-minuten paella met vis
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept