Salami-envelopjes

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat eerst het bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Snij de salami in kleine blokjes.
  • 2 Neem een grote pan of wok en bak hierin de salami ongeveer 1 minuut. Roerbak de groentemix ongeveer 3 minuten mee. Strooi er wat zout en peper overheen en de vulling is klaar.
  • 3 Schep het groentemengsel op een punt van de bladerdeegplakjes. Vouw het bladerdeeg diagonaal over de vulling. Druk de randen met een vork goed aan en maak er meteen een leuk patroon in. Smeer met een kwastje een beetje water over de flapjes en strooi de kaas erover. Leg ze op een bakplaat.
  • 4 Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de envelopjes in 20 minuten knapperig en bruin. Warm en koud lekker!

Salami-envelopjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkip met courgette
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met braadworst-ricottavulling
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept