Cajun-gehaktballetjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Meng alle ingredienten voor het vlees goed door elkaar. Draai er balletjes van die een grootte hebben tussen een kers en een pingpongbal in. Verhit de boter tot hij goed bruin ziet en leg de balletjes in het hete vet. Ik vind dit makkelijk gaan met een zgn. kroketten-tang. Temper het vuur tot gemiddeld.Bak de balletjes aan alle kanten goed bruin. Draai ze steeds om met de tang, dan vallen ze niet zo gauw uit elkaar. Als ze bruin zijn, even uit het vet, dan in dat vet de ingredienten voor de saus roeren tot het een homogeen mengsel is. Doe de balletjes er weer in en laat op een zacht vuurtje sudderen, ca. 10-15 minuten. Basmati rijst is er heerlijk bij en een frisse salade en appelmoes voor de kleintjes.

Cajun-gehaktballetjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Texmex runderreepjes met babyromaine
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy cajun kabeljauw
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept