cake 2 (glutenvrij)

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rozijnen weken Roer de vetstof tot room en voeg er de suiker bij. Klop er 1 na 1 de eieren bij en vervolgens de gezeefde bloem samen met het bakpoeder. Klop de mix verder tot een romig beslag. Voeg nu de rozijnen toe die even door de bloem zijn gewenteld Giet in een beboterde en met glutenvrije bloem bestrooide bakvorm van ongeveer 1 l inhoud en laat ongeveer 60 minuten bakken in een op 165°C voorverwarmde oven. Tip: Voeg 100 g fijngehakt gekonfijt fruit inplaats van de rozijnen toe en men bekomt een fruitcake.

cake 2 (glutenvrij) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Makkelijk glutenvrij brood
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept