Cappuccino 'soufflé'

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De soufflévormpjes bekleden met plasticfolie. Uit elke plak cake (met behulp van de vormpjes) rondjes steken. De cake besprenkelen met likeur en bestrijken met marmelade.
- De gelatine +/- 5 minuten in ruim koud water weken. Intussen in een pan 1 dl water aan de kook brengen. De suiker en de cappuccino al roerend erin oplossen. De gelatine uitknijpen en van het vuur af al roerend oplossen. Het cappuccinomengsel tot kamertemperatuur laten afkoelen.
- Intussen de slagroom stijf kloppen. Het cappuccinomengsel erdoor spatelen, de créme over de soufflévormpjes verdelen en de plakjes cake met de besmeerde kant onder erop leggen.
- De toetjes in de koelkast +/- 1 uur laten opstijven.
- Bordjes op de vormpjes leggen, samen keren en de souffl?tjes uit de vormpjes laten glijden. Het plasticfolie verwijderen en de nougatine erover strooien.

Cappuccino 'soufflé' is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Souffle met kip en truffelbrie
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soufflé-omelet met appelen en peren
Nagerecht
Bekijk recept
soufflé met Gruyère
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige soufflé
45 min-
Bekijk recept

Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika-cappuccino
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept