Cappuccino van roquette met aardappelcroutons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en knoflook fijn. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui, knoflook en aardappelen vijf minuten zonder kleuren. Voeg de bouillon toe en kook de aardappelen gaar. Neem de pan van het vuur, voeg de spinazie en roquette toe en laat enkele minuten staan met het deksel op de pan. Voeg dan de room en melk toe en pureer de soep. Kruid met zout en peper en hou de soep warm. Schil de aardappelen voor de croutons en snij ze in kleine blokjes. Meng de blokjes met de olijfolie, specerijen, zout en peper. Bak de aardappelblokjes op middelhoog vuur tot ze mooi gekleurd en krokant zijn. Laat de soep vlak voor het opdienen schuimen met de staafmixer en dien ze warm of koud op met enkele blaadjes roquette en de croutons. Werk af met paprika.

Cappuccino van roquette met aardappelcroutons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika-cappuccino
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept