Cassonadesaus voor pannekoeken

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de vloeibare room in een braadpan, voeg er dan de cassonade suiker aan toe, het gesmolten vanillestokje en de sinaasschil. Breng zachtjes aan het kookpunt en laat gedurende 5 minuten sudderen. Neem de pan van het vuur, dek ze af, laat alles lauw worden en verwijder de vanille en de sinaasschil. Lauw opdienen op pannekoeken of een stukje cake.

Cassonadesaus voor pannekoeken is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pannekoek Gevuld Met Spinazie En Rondele Chevre (geitenkaas)
10-20 min -
Bekijk recept
HET GEHEIM......
20-30 min -
Bekijk recept
Groente pannekoeken
0 min
Bekijk recept