- Intussen de eidooiers, het ma?szetmeel, het zout en de suiker in een kom met de garde tot schuim kloppen. De melk weer aan de kook brengen en onder voortdurend roeren met de ei-massa vermengen. Alles in de pan doen, roeren en op een laag vuur aan de kook brengen. Zodra de cr?me zo dik is dat ze op de rug van een lepel blijft liggen, 6 vormpjes vullen en op een koude plaats zetten.
- Een half uur voor het serveren de cr?me met de bruine suiker mooi gelijkmatig bestrooien. Op de op de hoogste stand voorverwarmde gril zetten en de suiker smelten. Weer op een koude plaats zetten. Wie wil kan de cr?me ook zonder karamel opdienen.
- Voor de amandelroom de ruwe marsepeinmassa met de grand marnier en de gemalen amandelen tot een gladde massa roeren. De room met de suiker stijfkloppen en de helft met een garde onder de amandelmassa roeren. De rest eronder scheppen. Met citroenschilletjes bestrooien."}}