Champignon - kaastaart

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak van de gezeefde bloem, de boter of margarine, het zout, het water en de eierdooier een deeg. Laat dit deeg afgedekt 1 uur in de koelkast rusten.
- Snijd de ham, de prei, champignons en de Camembert in blokjes en de olijven in plakjes. Verhit de olie en fruit er de ham in, voeg dan de prei en de champignons toe en laat alles ongeveer 10 minuten bakken.
- Smelt de boter, roer de bloem erdoor, verdun de roux met de melk en laat even doorkoken. Roer de kruiden, peper, zout, de losgeklopte eierdooiers en de blokjes Camembert door de saus.
- Verwarm de oven voor op 220 ?C.
- Rol het deeg uit en bekleed er de bodem en de rand van de springvorm ermee. Verdeel de vulling in de deegbak, schenk de saus er over en strooi er de plakjes olijven over.
- Bak de taart ongeveer 25 minuten op de tweede richel van onderaf. Heet serveren.

Champignon - kaastaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept