Champignon-omelet

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smoor de champignons met de sherry 2 minuten in een anti-kleefpan. Meng de maïzena met 1 eetl. van de melk. Voeg de rest van de melk bij de champignons en roer ook de aangelengde maïzena erbij. Voeg zout en peper naar smaak toe. Haal de pan van de warmtebron en leg een stukje folie op de saus om velvorming te voorkomen. Klop de eieren met de bieslook schuimig. Verhit de dieetmargarine in een anti-kleefpan en bak hierin de omelet. Leg de omelet op een bord en verdeel de saus over de helft van de omelet. Klap de omelet dubbel. Serveer de omelet met een groene salade. 240 Kcal p.p.

Champignon-omelet is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept