Champignontaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bekleed de vorm met het uitgerolde deeg. Zet de vorm in de koelkast.
- Snijd de champignons in plakjes. Snipper de ui. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons en de ui omscheppend tot ze beginnen te kleuren. Bestrooi met wat zout en peper. Laat iets afkoelen.
- Hak de noten grof. Hak de peterselie fijn. Klop de eieren los met de kruidenkaas. Schep er het champignonmengsel, de noten en de peterselie door.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Vul de vorm met het mengsel van eieren, roomkaas, champignons en noten. Bestrooi de taart met de geraspte kaas en laat in circa 30 minuten gaar en goudbruin bakken.
- Eet de taart warm of lauwwarm en geef er desgewenst een gemengde salade bij.

Champignontaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Champignontaart met tijm
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignontaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante champignontaart met gerookte kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignontaart Met Spekjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Champignontaart met tijm
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignontaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante champignontaart met gerookte kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignontaart Met Spekjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept