Charlotte met Chocolade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Roer de boter zacht. Smelt 200 gram chocolade op lauw vuur en meng deze met de boter.
- Klop de eidooiers met de suiker totdat de massa licht van kleur wordt en meng dit voorzichtig met de chocolade. Bekleed de charlottevorm met de lange vingers.
- Klop de eiwitten met een mespunt zout zeer stijf en meng ook deze onder de compositie. Doe het mengsel in de vorm en laat in de koelkast minstens vier uur opstijven.
- Maak wat poederkoffie aan met 3 eetlepels heet water. Doe dit bij de overige 100 gram chocolade en smelt het mengsel op zacht vuur.
- Haal de charlotte uit de vorm en bedek ze met de gesmolten chocolade.

Charlotte met Chocolade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Frambozencharlotte
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-mascarponecharlotte met witte chocolade
150 min- Nagerecht
Bekijk recept