Charlotte van jonagold

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de appelen in julienne en karameliseer ze in een pan met wat suiker. Meng de rest van de suiker met de eierdooiers, overgiet met melk en breng al roerend aan de kook. Voeg de gelatine toe, die u eerst in koud water gedrenkt hebt. Klop de room een beetje op en meng langzaam met het lauwe melkbeslag en de appelen. Bezet de bodem en de randen van een ronde vorm met de koekjes. Vul de vormpjes met het beslag en laat afkoelen. Schik op het bord en garneer naar eigen smaak.

Charlotte van jonagold is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Frambozencharlotte
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-mascarponecharlotte met witte chocolade
150 min- Nagerecht
Bekijk recept