Chaumes in brickdeeg met een rozijnenslaatje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pak de stukken Chaumes in met de blaadjes brickdeeg en sluit ze zoals een enveloppe met het eigeel.
- Laat ze 10 minuten in de oven bakken op 170°C.
- Meng intussen de Luikse stroop met de olijfolie en de wijnazijn.
- Schik de sla in het midden van de borden. Bestrooi met rozijnen en pijnboompitten.
- Leg de pakjes Chaumes op de sla en besprenkel ze met de vinaigrette en de Luikse stroop.

Chaumes in brickdeeg met een rozijnenslaatje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis van groene asperges met Chaumes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ambachtelijke Franse kaasplank
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisée met Chaumes en druivendressing
5 min Voorgerecht
Bekijk recept