Chicken-amaretto

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het sinaasappelsap met de Amaretto en de maizena. Haal de kipfilets stuk voor stuk door het losgeklopte ei, en dan door paneermeel waar je flink wat Italiaanse keukenkruiden doorheen gemikt hebt. (In het originele recept worden de filets in blokjes gesneden. Hele filets leveren een makkelijker resultaat op, ) De kipfilets in een koekepan met wat boter aanbruinen, vervolgens in een ovenschaal tezamen met het sinaasappelamarettovocht zetten, en 45 minuten in een oven van circa 175 graden Celcius zetten (de saus dikt voor ongeveer de helft in). Eventueel garneren met schijfjes sinaasappel en serveren met een frisse witlofsalade.

Chicken-amaretto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Smeuïge chocolademousse
20 min- Nagerecht
Bekijk recept

Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled chicken met oregano en sinaasappel
190 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung Pao chicken
30 min-
Bekijk recept