Chinese roerbakschotel

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak de rode peper schoon, verwijder de zaadjes en snij 'm fijn.
- Verhit een eetlepel olie in de wok. Pel de knoflook, pers 'm uit en bak 'm gedurende 1 minuutje samen met de peper op de hoogste stand.
- Snij het vlees in reepjes, voeg ze toe en laat 2 minuten meebakken. Schep daarna het vlees uit de wok en houd het warm onder aluminiumfolie.
- Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de champignons, sojascheuten en prei een 2-tal minuutjes.
- Trek de mie uit elkaar en laat 'm 2 minuten meebakken. Voeg het vlees toe zodra de mie warm is.
- Verwarm nog even door en breng op smaak met sojasaus.
- Garneer het gerecht met pinda's en blokjes tomaat. TIP: - *Mie Dat zijn Chinese deegsliertjes die u in de supermarkt of speciaalzaak kunt kopen.

Chinese roerbakschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Blauwe druiven roerbakschotel
30 min-
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept