Verwarm de oven voor op 180° C (heteluchtoven op 160° C). Laat de chocolade smelten in een warmwaterbad. Laat de boter smelten in een pannetje. Klop het ei los met de suiker en de gesmolten boter. Doe er de bloem, het bakpoeder, de cacao en de gesmolten chocolade bij. Bewerk tot een glad deeg. Zet het 15 minuten afgedekt in de koelkast. Schep met een koffielepel een hoopje deeg op het aanrecht en druk het plat met de handpalm. Leg er een karamelbonbon op en druk er het deeg overheen. Zet 30 minuten in de koelkast. Leg de koekjes op 3 cm van elkaar op bakpapier op de bakplaat. Bak ze 15 tot 20 minuten in het midden van de oven. Laat ze afkoelen op het bakblik. TIP Als de koekjes uit de oven komen, zijn ze nog zacht. Ze worden pas knapperig bij het afkoelen. Ook zonder vulling zijn chocokoekjes lekker!