- Laat de chocola, onder af en toe roeren, smelten en neem de schaal dan van de pan.
- Roer er de suiker door en laat dit mengsel afkoelen.
- Zeef bloem en zout in een beslagkom, maak een kuiltje in het midden en giet er de afgekoelde chocolade mengsel in.
- Roer alles goed door elkaar, waar bij je de bloem er vanaf de zijkanten door werkt.
- Klop er vervolgens de eieren en de gehakte walnoten door, terwijl je zoveel melk toevoegt, tot een zachte massa onstaat, die in druppels van de lepel valt.
- Schenk dit in een ingevette vierkante vorm van 20x20 cm.( waarom een vierkante vorm, later wordt de cake ook in gelijkmatige vierkante stukken gesneden).
- Bak de cake in het midden van de oven op 180 graden of gascijfer 3 ongeveer 30 minuten, tot een breipen, waarmee je in de cake prikt, er schoon uitkomt.
- Laat de cake in de vorm afkoelen, voor je haar in stukjes snijd."}}