Chocolade cookies

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verbrijzel de chocolade, in kleine stukjes, met behulp van een taarten rol. Bewerk de eierdooiers, de Cassonade Graeffe en de gesmolten boter met de klopper. Voeg daarbij de gezeefde bloem, het zout en het gistpoeder. Meng goed en voeg er dan ook de chocoladeschilfers bij. Bedek de bakplaat met bakpapier en schik hierop, goed van elkaar verwijderd zodat ze elkaar niet raken, kleine hoopjes deeg van ongeveer één koffielepel. Zet gedurende een tiental minuten in de voorverwarmde oven (T6-180°C). Gezien de hoeveelheid deeg, is het best mogelijk dat u twee- tot driemaal moet bakken. Laat de cookies volledig afkoelen op een rooster en bewaar ze in een hermetisch afgesloten doos.

Chocolade cookies is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cookies met Smarties
20 min Snack
Bekijk recept
Custardtaartje met aardbeien
25 min Gebak
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Zoete wortel-notenballetjes van Simone Grent
50 min Snack
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept