Chocolade Moelleux

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De chocolade laten smelten (au bain-marie ), de boter en de room toevoegen. De eieren loskloppen met de suiker Het chocolademengsel er voorzichtig onder spatelen. De bloem zeven en onder het chocolademengsel spatelen. Vuurvaste kommetjes goed invetten en het deeg erin gieten tot 1/3 de van de rand. 10 à 12 min bakken in een goed voorverwarmde oven van 190° C. De moelleux voorzichtig uit de kommetjes halen en serveren met een lepel crème anglaise. Het binnenste gedeelte van de moulleux moet nog vloeibaar zijn.

Chocolade Moelleux is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept