Croissants met pesto en geitenkaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Open de verpakking en rol het deeg uit op de met bloem bestoven werkplek.
- Snijd de driehoeken doormidden en wel zodanig dat er 12 driehoeken ontstaan. Leg op ieder driehoekje een theelepel rode pesto en een stukje geitenkaas. Rol nu het deeg op van de brede kant naar de punt en leg alles op een ingevet of met vetvrij papier bekleed bakblik.
- Bestrijk de deegrolletjes met losgeklopt eigeel en laat ze zo?n 10 minuten rusten.
- Bak deze rolletjes vervolgens op 200 graden in circa 8 minuten af in een voorverwarmde oven.
- Serveer de croissantjes warm en drink hierbij een fijne en fruitige wijn. Of het nu Italiaans of Frans is, het valt (bijna) altijd in de smaak...!

Croissants met pesto en geitenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Croissant met brie en gember
10 min
Bekijk recept
Quicheparade met minitomaatjes
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept