Curry van lamsbout en aardappel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en bak hierin op een hoog vuur de ui en het lamsvlees in pakweg 5 minuutjes rondom lichtbruin. Roer er nu de gemberwortel en currypasta door en schep alles goed om. Verwarm hierna het mengsel enkele minuten. Schenk vervolgens de kokosmelk erbij en voeg de stukken aardappel toe. Stoof het gerecht ongeveer 20 minuten op een zacht vuur tot de stukken aardappel gaar zijn. Voeg de courgette toe en verwarm het gerecht nog 5 minuutjes. Breng het op smaak met wat peper en zout en koriander.

Curry van lamsbout en aardappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept