Currysoep 2

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het wit van de lente-uitjes in fijne snippers, het groen in lange, smalle reep­jes. Snijd de champignons in schijven. Maak de olie in de wok heet en fru­it daarin de witte uisnippers, de knoflook e­n de chili kort. Stuif het kerriepoeder erover en laat het eventjes meefruiten, Klop de bouillon en het zetmeel flink onder elkaar er giet dit in de wok. Laat alles ongeveer 5 minuten sudderen. Voeg er de groene uireepjes, de pad­destoelen en de rijst bij, en verwarm alles nog ongeveer 5 minuten. Meng de yoghurt met zout, peper er koriander en breng op smaak. Schep voor het serveren een beetje hiervan in he­t bord soep.

Currysoep 2 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische currysoep (baby 9 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise currysoep met coquilles en mango
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortel-currysoep met kalkoen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept