Gestoofd geitenlam op de wijze van Mesolcine

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De stukken vlees in hete boter licht aanbraden. Met zout, peper en kaneel kruiden en uitnemen. De bloem in het braadvocht strooien, licht laten indikken en met rode wijn en vleesbouillon blussen. Stukken vlees in de saus leggen en op een laag vuur 30 tot 40 min. stoven. Heerlijk bij polenta.

Gestoofd geitenlam op de wijze van Mesolcine is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept