Couscous met blanke rozijnen

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor. Wrijf de kipfilets in met een beetje zout. Plaats de kipfilets onder de hete grill, voor 5 minuten. Keer na 5 minuten en grill de andere kant nog 5 minuten. Wel de rozijnen 10 minuten in heet water. Wel de zongedroogde tomaten 5 minuten in heet water. Pel de ui en snijd hem in halve ringen. Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan of hapjespan en bak de ui in 2 minuten glazig. Voeg de couscous en gemberpoeder toe en bak dit al omscheppend mee tot de korrels licht glanzen. Verkruimel er een 1/2 bouillontablet over en schenk er 3 dl water bij. Dep de rozijnen en tomaten droog en snijd de tomaten fijn. Voeg het aan de couscous toe. Laat de couscous al roerend in 5-6 minuten gaar worden. Knip de bieslook fijn en schep het door de couscous. Serveer de couscous met de kipfilet en speziebonen. Voedingswaarde per portie Kcal 600

Couscous met blanke rozijnen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept