Verwarm de grill voor. Wrijf de kipfilets in met een beetje zout. Plaats de kipfilets onder de hete grill, voor 5 minuten. Keer na 5 minuten en grill de andere kant nog 5 minuten. Wel de rozijnen 10 minuten in heet water. Wel de zongedroogde tomaten 5 minuten in heet water. Pel de ui en snijd hem in halve ringen. Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan of hapjespan en bak de ui in 2 minuten glazig. Voeg de couscous en gemberpoeder toe en bak dit al omscheppend mee tot de korrels licht glanzen. Verkruimel er een 1/2 bouillontablet over en schenk er 3 dl water bij. Dep de rozijnen en tomaten droog en snijd de tomaten fijn. Voeg het aan de couscous toe. Laat de couscous al roerend in 5-6 minuten gaar worden. Knip de bieslook fijn en schep het door de couscous. Serveer de couscous met de kipfilet en speziebonen. Voedingswaarde per portie Kcal 600