Créme Anglaise

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de saus de melk met de helft van de suiker en het opengesneden vanillestokje langzaam aan de kook brengen De eidooiers met de rest van de suiker in de keukenmachine creme-achtig en wit kloppen Het vanillestokje verwijderen en de melk, terwijl de keukenmachine draait, langzaam bij de dooiers schenken De vla overdoen in de pan en al roerend op een matig vuur laten binden Pas erop dat de vla niet gaat koken! De creme Anglaise zeven en in een koud waterbad koud roeren De creme tot gebruik in de koelkast wegzetten

Créme Anglaise is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met appels, kiwi’s en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Steranijsgebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Iles flottantes met tiramisusmaak
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept