Creme caramel

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe de suiker in een pannetje en carameliseer de suiker tot deze is gesmolten.
- Voeg voorzichtig (!) de koffie, de chocomelk en de kaluha toe en kook op een laag pitje tot een vloeiende saus is.
- Breng de melk met de vanillsuiker langzaam aan de kook.
- Meng de eieren met de suiker en giet de melk voorzichtig en langzaam al kloppend bij de eieren.
- Neem vuurvaste vormpjes en giet een klein laagje caramel op de bodem.
- Schep er vervolgens de vanille-creme er losjes op tot 3/4 van de vormpjes.
- En zet de vormpjes in de ovenschaal. - Vul de bodem van de ovenschaal met water en plaats deze in de oven (op 175 graden , ongeveer 15 minuten) - Na 15 minuten de schaal laten afkoelen en vervolgens de randjes lossnijden. - Het resultaat op een bordje storten en met slagroom garneren .....

Creme caramel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarine-caramelshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt limoen, appel en vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept