Crémesoep van Joske

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak van de boter en de bloem een blanke roux, voeg de bouillon toe, de geschilde en in stukjes gesneden asperges en laat de soep gedurende 20 minuten zachtjes koken.
- Voeg de geboende en in schijfjes gesneden champignons toe en de in brunoise gesneden ham.
- Kruid naar smaak, laat nog even sudderen en voeg van het vuur af de room toe die vermengd is met de eidooier.
- Serveer de soep, bestrooid met wat peterselie.

Crémesoep van Joske is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte-crèmesoep met waterkerssneeuweieren
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse asperge-crèmesoep
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-cremesoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept