Creoolse gehaktballetjes 2

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng voor de gehaktballetjes het lamsgehakt met ui,bloem,paprikapoeder en zout en peper. Rol er zestien balletjes van. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak alle balletjes rondom goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken en zet opzij. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit voor de saus de olie in een diepe koekenpan en smoor de ui glazig. Doe de paprika's en knoflook bij de ui en roerbak l minuut.Voeg de overige ingrediënten toe samen met zout en peper en breng al roerend aan de kook. Leg de gehaktballetjes in een ovenschaal.Giet de saus erover en zet de schaal ca.20 min in de oven.

Creoolse gehaktballetjes 2 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept