Creoolse vis met kokossaus ( pescado con salsa de

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

snijd de uien en peper (paprika) in julienne maak van de verse kokos, kokosmelk door de kokos te mixen met water. Snijd de visfilets in blokjes. Fruit de uien en de peper(paprika) aan in een klontje boter. Kruid met peper en zout en voeg de look toe. leg de visfilets boven op deze groenten Leng aan met kokosmelk en water totdat de vis volledig onder staat. Voeg er een eetlepel tomatenpuree aan toe en laat gaarsudderen. Lekker met rijst of aardappelpuree.

Creoolse vis met kokossaus ( pescado con salsa de is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept