Dadels met geitenkaas en spek

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de dadels overlangs open en haal indien nodig de pit eruit. Vul de dadels met stukjes geitenkaas. Schep als de dadels van zichzelf niet erg zoet zijn een halve theelepel honing over elke dadel. Rol de gevulde dadels in de plakjes ontbijtspek. Doe de dadels in een ovenvaste schaal en zet ze ca. 10 minuten in een voorverwarmde oven en serveer ze warm. Tips: Verse dadels zijn lang houdbaar en zijn over het algemeen zoeter dan de dadels die verpakt in de supermarkt te koop zijn. Honing is bij het gebruik van verse dadels dan ook meestal niet nodig.

Dadels met geitenkaas en spek is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept