Echte Oostenrijkse Kaiserschmarrn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De rozijnen in de rum weken. Dooiers + suiker + vanillesuiker + zout heel stevig opkloppen.Afwisselend bloem doorzeven en de melk toevoegen.De geweekte rozijnen toevoegen.De eiwitten stijf slaan en door het beslag spatelen.
- Boter in de pan verhitten en het beslag rustig goudgeel laten bakken; optillen en er een klontje boter laten onderglijden; meteen de koek keren en de andere kant ook goudgeel laten bakken.
- Uit de pan nemen en met een vork in ongelijke stukken breken.Nog even opbakken in de pan. Flink bestrooien met poedersuiker en eventueel serveren met appel-of pruimenmoes. Smakelijk eten

Echte Oostenrijkse Kaiserschmarrn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

kaiserschmarrn
0 min
Bekijk recept
KAISERSCHMARRN MET APPEL-PERENCOMPOTE
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
KAISERSCHMARRN
10-20 min -
Bekijk recept
Kaiserschmarrn Met Mascarpone
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Erwtensoep
100 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept