Eclairs

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Warm het water op met solo en meng er de bloem door - Meng daarna, van het vuur weg, ei per ei door de massa - Spuit op een bakplaat in langwerpige vorm - Bak ongeveer 25 minuten op 180°C - Klop de eigelen met de suiker en voeg op het laatst de bloem toe - Kook de melk met de vanillestok en giet de kokende melk op het eigeel mengsel - Meng het geheel en laat nog 5 minuten al roerend doorkoken - Vul de koude eclairs met de koude banketbakkersroom en dip ze in het warme chocolademengsel

Eclairs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eclairs met aardbeienroom
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-eclairs met kardamon banketbakkersroom
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eclairs met aardbeienroom
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-eclairs met kardamon banketbakkersroom
45 min Nagerecht
Bekijk recept