Een 'sardineus' stoofvlees, gesmoord in olijfolie.

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Het vlees wordt eerst stevig aangebraden in olijfolie en wordt dan in ruim olijfolie in een braadslede bij 95?C gesmoord.
- Na 2 uur worden de aromaten en de vis toegevoegd. Het vlees wordt regelmatig gekeerd. Na 3 uur wordt de olie afgegoten en het vlees warm gereserveerd.
- De gesmoorde groenten en jus worden gepureerd met de peterselie en de courgetteschillen en op smaak gebracht.
- Als garnituur worden proven?aalse toetsen gebruikt.
- Een pasta past hier goed bij. Maar ook kan het gerecht als echte Vlaamse klassieker worden geserveerd: met frietjes!

Een 'sardineus' stoofvlees, gesmoord in olijfolie. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept