Eend a l'anglaise

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de trostomaten en zorg dat de zaadjes verwijderd zijn. Snijd het vruchtvlees van de tomaten in kleine stukjes. Bedek een ovenschotel op de bodem volledig met de stukjes tomaat. De stukken eendeborst met peper en zout bestreken in de ovenschotel aanbrengen. Meng het sinaasappelsap, appelsap en de wildfond; giet dit mengsel over de eendeborst in de ovenschotel. De oven goed voorverwarmen. Dek de ovenschaal goed af. De eend gaar laten worden gedurende ruim 40 minuten. Breng de saus verder op smaak met de bessengelei en de crème fraîche. Bindt tenslotte de saus met bindmiddel.

Eend a l'anglaise is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met appels, kiwi’s en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Steranijsgebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Iles flottantes met tiramisusmaak
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept