Ganzenlever in een potje

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ganzenlever kruiden met peper en zout en in een pan lichtbruin aankleuren. De pan blussen met cognac. Laten afkoelen. Eigeel, koude room en consommé of gevogeltefond mixen met de ganzenlever. Zeven. In porseleinen potjes in bain-marie zetten en dan in de oven ongeveer 40 minuten op 100 graden. Laten afkoelen in de koelkast, er suiker over strooien en laten kleuren (met een bunzenbrander).

Ganzenlever in een potje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept