Garnaalkroketten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid een blonde saus met de vetstof, bloem en visbouillon of visfond. Voeg de eierdooier, de gespoelde garnalen en de kaas toe. Bestuif de snijplank met een beetje bloem. Strijk het deeg gelijkmatig uit op de snijplank, laat afkoelen. Snijd kroketten. Klop het eiwit los met olie. Paneer de kroketten met eiwit en paneermeel. Frituur in frituurolie op 190 °C. Dien op met rauwkost en stokbrood.

Garnaalkroketten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept