Haasje over in rauwe ham!

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knip de kruiden heel fijn in een kopje. Maak de pijpajuintjes schoon en snij ze fijn. Schep de pijpajuintjes en de knoflookpasta door de kruiden en breng op smaak met peper. Snij het varkenshaasje in nootjes van 2 cm dikte en strooi er het kruidenmengsel over. Snij de plakjes ham in even grote stukken als de nootjes en leg op elk varkensnootje een plakje. Steek ze vast met een cocktailprikker. Leg de stukjes vlees op een schaal. Aan tafel Verhit een scheutje olijfolie in het gourmetpannetje. Bak het plakje vlees aan beide kanten bruin. Serveertip: Zet de kroon op uw werk door een scheutje droge witte wijn, sinaasappelsap of bouillon even mee te laten sudderen. En/of bak op het einde nog een eetlepel champignonplakjes mee.
Voorbereiding
stijd: 50 minuten
Voorbereiding
stijd: 15 minuten
Voorbereiding
in microgolfoven van 1000 W: Bak het vlees eerst aan. Laat het daarna ongeveer 4 minuten onder een deksel garen in de microgolf. Daarna laat u het vlees nog 2 minuutjes rusten.

Haasje over in rauwe ham! is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofpotje met tuingroenten, groentepannetje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met sinaasappel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept