IJs met butterscotchsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ?schepklaar? worden - Verwarm de suiker in een pannetje tot goudbruin en voeg dan het het water toe (Pas op voor spatten!). Roer alles tot een gladde saus en voeg dan de boter en de bruine basterdsuiker toe. Blijf roeren tot de bruine suiker is opgelost - Voeg de vanillesuiker en de room toe en haal de pan van het vuur. Schep het ijs in coupes en giet de saus erbij. Geef de rest van de saus apart erbij. Meteen serveren.

IJs met butterscotchsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ananas In Butterscotchsaus Met Vanilleijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ijs Met Butterscotchsaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Butterscotchsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bread en butterpudding met whiskey-marmelade en bu
0 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept